Elbil Bildeling! Nå kan du dele din elbil med forsikringskunder og tjene penger

 

Greenpool er en trygg, lønnsom og grønn service som tilbyr bærekraftig mobilitetsløsning.
GreenPool an Electric car sharing partner

Hva er Greenpool?

Greenpool er en digital markedsplass hvor du kan dele din elbil med forsikringskunder som trenger en erstatningsbil.

Som ultleier hos Greenpool, leier du ut bilen din til erfarne sjåfør som har sin egen bil på verkstedet. Det betyr at du utleier bilen din tryggere for en lengre periode med høyere fortjeneste med mindre administrasjon.

Som leier, leier du erstatningsbilen via Greenpool. Vi vet at det blir nok stress rundt hverdagen etter ha skadet bilen din. Vi sørger for at du fortsetter å nyte dine daglige rutiner. Ved digitalisering av prosessen, tilbyr Greenpool deg en mulighet til å få akkurat hva du og familien din ønsker. Du får en elbil som erstatningsbil uansett. Vi mener at du som forsikringskunde, får fullt kontroll når det gjelder erstatningsbil og vil oppleve hele reisen enkelt og ikke minst bidrar bedre utnyttelse av dagens bilpark.

Hvorfor er vi annerledes?

Det er mye fokus på P2P bildeling og digitalisering av plattform. Bruk av teknologi for å effektivisere forsikringskunder kunde-reise, er det derimot et område Greenpool driver å bli pioneer på. Vi vil med vår digitale markedsplass bidra til bedre utnyttelse av bilparken som eksisterer i dag. En bærekraftig løsning som gir tilbake til bileiere og samtidig bidrar til en grønnere fremtid.

Forsikringskunder mangler ofte den typen service som er lovet. Foreløpig ikke gir value chain slik fleksibilitet. Greenpool gjør det mulig for forsikringskunder for å sikre på service kvalitet med digital løsningen. Hos Greenpool, forsikringskunder ikke bare får erstatningsbil som dekker deres forsikringsvilkår, men de kan faktisk ønske hvilken type bil de vil ha med ekstra betalingen. Full kontroll over hva kunder får ut av de pengene de bruker, er et mål Greenpool jobber med. Vi mener at i Norge, er det ikke mange som gjør det akkurat nå.

I tillegg til dette som vi nevnte ovenfor, er det viktig for Greenpool at Norge blir en av de første land som jobber ekstremt for grønt miljøet og inspirere resten av verden. I Norge støtter vi alle aktører i økosystemet for å få 100% elbil markedsandelen ved 2025.

Greenpool er et firma som er annerledes, men vi setter pris på å jobbe med partnere som har lignende verdier.

Anbefalt til deg

Greenpool prosessen..!

Greenpool prosessen..! Fra forsikringskunde til bildelingÅrlig meldes det nesten 1 million skader på motorkjøretøy til forsikringsselskap i Norge(finansnorge.no). Privatbiler står for over 80% av disse skadene, og fører til at mange forsikringskunder har behov for...