Elbil Bildeling – Nå kan du dele din elbil med forsikringskunder og tjene penger

Elbil - Tesla

Hva er Greenpool bildeling?

Greenpool er en digital markedsplass som gjør elbil bildeling enkelt, trygt og bærekraftig. Gjennom oss kan du dele din elbil med forsikringskunder med behov for erstatningsbil.

Som ultleier hos Greenpool, leier du ut bilen din til erfarne sjåfører som har sin egen bil på verksted. Det betyr at du leier ut bilen din tryggere for en lengre periode, med høyere fortjeneste og mindre administrasjon.

Som leietaker, leier du erstatningsbil via Greenpool, og er alltid sikret en elbil. Ved digitalisering av prosessen, ønsker vi å tilby en så enkel leiebil prosess som mulig, hvor du og familien sømløst kan fortsette deres daglige liv. Vi mener at du som forsikringskunde, får full kontroll når det gjelder erstatningsbil og vil oppleve hele reisen som enkel og trygg. 

Hvorfor er vi annerledes?

Det er mye fokus på P2P bildeling og digitalisering av plattform. Bruk av teknologi for å effektivisere kunde-reisen, er derimot et område Greenpool jobber med å bli pioneer på. Vi vil med vår digitale markedsplass bidra til bedre utnyttelse av dagens bilpark, samt tilby en bærekraftig løsning som gir tilbake til bileiere og bidrar til en grønnere fremtid.

Forsikringskunder mangler ofte den typen service som er lovet. Dette er derimot noe vi har et sterkt fokus på og ønsker å sikre forsikringskunder kvalitet service. Hos oss i Greenpool får forsikringskunder ikke bare erstatningsbil som dekker deres forsikringsvilkår, men de har også valget om å endre biltype mot ekstra kostnad. 

I tillegg til dette er det viktig for oss at Norge blir en av de fremste land som jobber for det grønne skiftet og inspirerer resten av verden. I Norge støtter vi alle aktører i økosystemet for å få 100% elbil markedsandelen ved 2025.

Vi er et firma som ønsker å skille oss ut, men setter pris på samarbeid med partnere som har lignende verdier.

Anbefalt til deg

Viktig å huske som utleier

  Utleie av elbil skal være trygt, enkelt og bærekraftig. For å få dette til må vi ha et godt samarbeid med våre bildelere som leier ut sine elbiler gjennom oss. Vi har da laget en huskeliste for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som utleier.   Etter å...

Hvordan optimalisere elbilens rekkevidde på vinteren

Photo: Alexander Zezegov Rekkevidde for elbiler er ikke like bra på vinteren som den er på sommeren. En test utført av NAF i 2020 viser at i gjennomsnitt er elbilens rekkevidde 18,5% lavere på vinterstid (NAF.no). Årsaken til dette kommer av effekten kulden har på...

Greenpool erfaringer

Greenpool erfaringer Hva synes våre bildelere og leietakere?Erfaringer og tilbakemeldinger fra våre bildelere og leietakere er svært viktig for oss, og hjelper oss å utvikle Greenpool prosessen til så være så enkel, trygg og bærekraftig som mulig. Når et leieforhold...