Gjennom oss kan du raskt og enkelt leie ut din elbil til forsikringskunder

VI TROR PÅ AT FREMTIDENS  MOBILITETSLØSNINGER ER ELEKTRISKE

Andelen elbiler i Norge vokser, og vi ser et økende behov i markedet for leie av elbiler. Noe som også gjelder for forsikringskunder med behov for erstatningsbil. Vår filosofi er å gjøre bildeling og bilutleie grønnere, og vi ønsker dermed å bidra til det grønne skiftet så godt vi kan.

I Greenpool ser vi på forsikringsselskapene, bilverkstedene og bileierne som samarbeidspartnere. Ved å knytte disse partene sammen, kan vi skape en mer lønnsom og bærekraftig prosess for leie av elektriske erstatningsbiler.

VI TROR PÅ AT FREMTIDENS  MOBILITETSLØSNINGER ER ELEKTRISKE

DET SKAL LØNNE SEG Å EIE EN ELBIL

Du som deler elbilen din, skal også føle at du får noe igjen for det.

Gjennom bildelingstjenesten vår, vil du som bildeler bidra til bærekraftig leie av erstatningsbil, og tjene penger ved å leie ut din elbil når den ellers hadde stått stille. 

Car Sharing Should be Worthful

DET ER BARE SAMMEN VI KAN BYGGE EN GRØNNERE FREMTID!

Fra Greenpool ble etablert i 2020 har vi vokst til å bli en viktig leverandør av elektriske erstatningsbiler for forsikringskunder i Norge. Vi samarbeider med en rekke bilverksted flere steder i landet, i tillegg til noen av de største forsikringsselskapene i Norge.

Teamet vårt består av dyktige medarbeidere med lang fartstid i utvikling av digitale løsninger, teknologi og forretningsområder som bilbransjen, forsikringer og bilverksteder. Vi er en mangfoldig organisasjon og jobber intenst med å levere den beste tjenesten for alle aktørene i økosystemet.

Vi mener at bildelingsløsninger bør komme alle til gode, og å satse på bærekraftige mobilitetsløsninger burde da være både lønnsomt og trygt.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

BENEFITS OF RENTING A CAR

Rent the car to experienced drivers for a longer period of time. As a car sharing partner at Greenpool, you rent out your car to someone who has their own car in the workshop. This means renting in everyday life to people who own their own car.

By renting out your car at Greenpool, you are helping to create a car park with cars that stand still anyway. Together we can help reduce the number of cars produced.

Feel safe when your car is rented. During the rental period, the car is insured by If insurance for up to NOK 1 million.